Ръководство

Илко Русев

Председател на Съвета на Директорите и Изпълнителен директор
Илко Колев Русев е роден на 25 септември 1973 година. От 16 септември 2011 година е член на Съвета на Директорите на “Професионален футболен клуб Берое – Стара Загора” ЕАД. Председател на Съвета на Директорите на „Берое“ от 18 юни 2013 г.

Наско Шилигарски

Член на Съвета на Директорите
Наско Стефанов Шилигарски е роден на 30 май 1954 година. От 16 септември 2011 година е член на Съвета на Директорите на “Професионален футболен клуб Берое – Стара Загора” ЕАД.

Михаил Боиндруков

Член на Съвета на Директорите
Михаил Иванов Боиндруков е роден през 1966 г. в Стара Загора. Завършил е Висшия институт по зоотехника и ветеринарна медицина в Стара Загора. Съучредител е на СНЦ „Берое завинаги“. То обединява малкия и среден бизнес в Стара Загора, като всеки член участва с годишна вноска от минимум 2 000 лв. и има право на глас при разпределението на средствата. Занимава се с частен бизнес. Собственик е на „Боиндруков“ ЕООД. Фирмата развива дейност в областта обмен и търговия с валута. Член на Съвета на Директорите на клуба от лятото на 2010 г. до 15 декември 2011 година и от 31 май 2016 година до сега.

Красимира Чахова

Член на Съвета на Директорите
Красимира Колева Чахова e родена в Сунгурларе, но живее в Стара Загора. Омъжена, има трима синове, които са студенти. Занимава се активно с лека атлетика. Има спечелени титли и медали от олимпийски игри, световни, европейски и балкански първенства. Работи като мениджър във фирма „Чахов” ООД и на доброволен принцип в няколко организации. Председател е на съвета на дарителите на „Обществен дарителски фонд Стара Загора“. Член е на Обществения съвет към кмета на Община Стара Загора. На последните местни избори се яви като кандидат в листата за общински съветници от коалиция „Народен съюз“. От 27 ноември 2015 година е заместник кмет на Община Стара Загора в екипа на Живко Тодоров. Член на Съвета на Директорите от 31 май 2016 година до сега.

Димитър Хаджиев

Член на Съвета на Директорите
Димитър Недков Хаджиев е представителят на „Национален фенклуб Берое – Стара Загора“ в ръководството на „Берое“. Член на Съвета на Директорите от 31 май 2016 година до сега.