Спортен щаб

Валентин Грудев

спортен директор
националност: България
визитка: 

Юноша на „Берое“, привлечен в мъжкия тим през сезон 1981/82 г. Грудев е играл на пост вратар и има 99 мача за старозагорци. Шампион на България с „Берое“. Валентин Грудев е член на УС на СНЦ „Футболен клуб Берое 1916 -ветерани“.

Александър Томаш

старши треньор
националност: България
кариера: 

В кариерата си като футболист Томаш е играл в ЦСКА (София), ОФИ (Крит, Гърция), „Металург“ (Запорожие, Украйна), „Черно море“ (Варна), „Баку“ (Азербайджан), „Славия“ (София), „Берое“ (Стара Загора) и „Етър 1924“ (Велико Търново). Томаш има и 12 мача за представителния национален отбор на България. Той е шампион и носител на Купата на България с ЦСКА, както и шампион на Азербайджан с „Баку“.

Александър Томаш започва своята треньорска кариера като помощник-треньор на Ивко Ганчев в „Берое“ през сезон 2012/13 г. През следващите две години той е старши треньор на „Банско“. В началото на настоящата кампания той пое „Верея“.

Константин Мирчев

помощник-треньор
националност: България
кариера:

В кариерата си като футболист Мирчев е играл в „Етър“ (Велико Търново), „Шумен“, ЦСКА (София), „Спартак“ (Варна), „Черно море“ (Варна), „Омония“ (Арадипу, Кипър), „Онисилос“ (Сотира, Кипър), „Ботев“ (Враца) и „Локомотив“ (Пловдив). Мирчев е част от треньорския екип на Томаш в отборите на „Банско“ и „Верея“.

Тодор Кючуков

треньор на вратарите
националност: България
кариера:

В кариерата си като футболист Кючуков е играл в отборите на ЦСКА (София), „Марек“ (Дупница), „Черно море“ (Варна), „Сигма“ (Оломуц, Чехия), „Уралан“ (Елиста, Русия), „Родопа“ (Смолян), „Бейра Мар“ (Авейро, Португалия), „Неа Саламина“ (Фамагуста, Кипър), „Македоникос“ (Ефкарпия, Гърция), „Спортист“ (Своге), „КОМ – Миньор“ (Берковица), „Банско“ и „Бдин“ (Видин). Кючуков е част от треньорския екип на Томаш в отборите на „Банско“ и „Верея“.

 Стелиян Попчев  – Административен директор

д-р Николай Борисов – Лекар

Милен Григоров – Рехабилитатор

Стоян Колев – Кинезитерапевт

Тихомир Тенев – Домакин