Още една контрола за „Берое“

„Берое“ ще изиграе още една проверка тази седмица. В сряда от 14:30 часа на ст. „Арена Трейс“ в кв. Кольо Ганчев в Стара Загора „зелените“ ще срещнат „Верея“ (Стара Загора). Контролата с „Амкар“ (Перм, Русия) ще се проведе в петък, от 14:30 часа на ст. „Лазур“ в Бургас.

В отбора на „Верея“ играят редица бивши играчи на „Берое“. Тази зима бяха привлечени вратарят Пламен Колев и полузащитниците Емил Рачев и Людмил Киров. В състава са още Пламен Петров, Николай Янков, Марсел Еламе, Тодор Тодоров, Тодор Динчев, Милен Желев, Жельо Желев, Милчо Танев, Милен Митев и Галин Михайлов, които през годините са носили и „зелено-бялата“ фланелка. След завръщането на отбора от подготвителния му лагер в Турция към тима се присъедини и бившият нападател на „Берое“ Захари Димитров, който се очаква да дебютира с фланелката на „Верея“ срещу „зелените“ в сряда. В отбора е и Атанас Рибарски, който съвместява ролята си на футболист в третодивизионния тим с поста на треньор в школата на „Берое“, където води една от подготвителните групи и асистира на Иван Гаджев при ръководенето на юношите младша възраст на „Берое“, които играят в Елитната юношеска група. Играещ помощник-треньор на „Верея“ пък е Слави Жеков.

„Верея“ заема трето място във временното класиране на югоизточната „В“ група с актив от 33 точки, с една по-малко от „Хасково 2009“ и четири по-малко от „Ботев“ (Гълъбово).

По-рано тази година юношите старша възраст на „Берое“ направиха две проверки с мъжете на „Верея“ на Изкуственото игрище зад стадион „Берое“ като загубиха и двете с резултат 1:4.