Гласувайте за „Мис Берое фенка“

За седмото издание на конкурса „Мис Берое фенка“ бяха записани 7 кандидатки на възраст между 15 и 25 години. Иновацията в тазгодишния конкурс е провеждането му в два етапа. До 1 март 00:00 ч. може да се гласува за всяка една от кандидатките в страницата на клуба във facebook чрез харесвания. Продължават 5 участнички, които са събрали най-много харесвания, сумирани от четирите снимки за участие.

Във втория кръг кандидатките ще бъдат подложени на кратко блиц интервю, в което ще разкажат повече за себе си и любовта си към Берое. На 8 март, международния празник на жената, ще обявим и победителката на „Мис Берое фенка“ 2013.

Предоставяме ви снимки на участничките с кратка информация за тях.

Пламена Димитрова е на 21 години и е почитателка на Берое от близо 5 години. Оттогава посещава и всички домакински мачове на тима, а пътува за гостуващите срещи от преди година. Любимият й футболист е Давид Каядо.

Мила Димитрова е на 16 години и е запленена от зелено-бялата идея от 4 години насам. Почти не пропуска мач под Аязмото. Любимец й е Дончо Атанасов.

Светлана Вачкова е на 19 години и е беройка от 5-годишна. Любимите й футболисти са Георги Динков и Давид Каядо.

Доротея Генова е на 15 години и не пропуска среща на Берое от две години насам, но е почитателка на тима от 2008 година. Любимият й футболист от настоящия тим е Давид Каядо, но Ваня Джаферович остава легенда за нея.

Теодора Рашева е на 16 години и посещава домакинските срещи на Берое от 2009 година, като досега е била на над 50 мача. Футболистът, с когото би искала да се срещне, е Давид Каядо.

Жаклин Танева е на 19 години и е фен на Берое от 2000 година и оттогава е посетила над 100 мача. Любимец й е Веселин Пенев.

Деница Македонска е родена в Плевен преди 25 години и е почитателка на Берое от 6 години насам. През изминалия сезон е посетила всички 15 домакински срещи на тима. Всички футболисти от отбора са й любимци, но би искала да се запознае с Педро Еуженио.

Пожелаваме успех на всички кандидатки!