Добре дошли в beroe.bg

Днес Професионален футболен клуб Берое поставя началото на нещо ново. Намирате се в изцяло обновения интернет дом на „Берое“. Той обединява всички реално съществуващи към момента сайтове на клуба в един, който ще ви предложи оптималното изживяване за беройския фен.

На адрес www.beroe.bg можете да намерите новото беройско кътче във виртуалното пространство. Вече е достъпна една изцяло нова визия и концепция за отразяването на „Берое“ в глобалната мрежа. Освен с обновен интернет сайт „Берое“ стартира и силно присъствие в социалните мрежи със собствени кътчета във facebook, google+, twitter, youtube, instagram, soundclound и foursquare.

С новите и модерни начини на комуникация се надяваме „Берое“ да бъде още по-близо до феновете. В сайта вече можете да намерите цялата актуална информация, календар, обновени визитки и снимки на всички формации в отбора, като се започне от мъжкия тим и се стигне до най-малките беройци в подготвителните групи. Всеки футболист на „Берое“, независимо дали част от мъжкия състав или от някоя от юношеските формации, е представен с пълни данни и снимки. Въведени са всички предстоящи и изминали през този сезон двубои на всяка една формация. Освен всичко друго новият сайт на „Берое“ предлага фен зона с информация от и за феновете на клуба, която се поддържа в тясна колаборация с Национален фенклуб Берое – Стара Загора и Столичен фенклуб Берое 1916.

Феновете ще могат да откриват актуалните и по-интересни новини, анализи, коментари и интервюта от пресата свързани с клуба.

Отделена е и секция за стадион „Берое“ и за Историята на клуба, като тепърва в следващите няколко седмици тези раздели ще придобиват нова и нова информация.

И това е само началото – още преди първото домакинство на „Берое“ срещу „Лудогорец“ идната седмица ще стартират огледални версии на сайта на английски и немски език, за да се докаже мотото, че „Светът е Берое“.

В близките месеци пък на база новия сайт ще се появи мобилна версия и приложения за iOS, Android и Windows Phone.

През лятото ще бъде финализиран и проектът beroe.tv, който ще представи богат архив с някои от най-великите и интересни мачове на „Берое“ от близкото и не толкова близко минало.

Първата изненада в тази насока вече е факт – след като предаде на живо с картина и коментар всички контроли от зимната подготовка, „Берое“ осигури и правата за мачовете си от първенството, които не се излъчват по телевизията. Така срещата „Ботев“ (Враца) – „Берое“ (Стара Загора), която ще се играе утре, 02.03., от 15:30 часа във Враца, ще бъде излъчена на живо ексклузивно в интернет от beroe.bg

Надяваме се новият виртуален дом на „Берое“ да ви харесва и ще се радваме да чуем вашите отзиви, идеи и предложения. Пишете ни на press@beroe.bg