Христов: „Нямахме шанс“

Нападателят Венцислав Христов направи официален дебют с екипа на „Берое“ в срещата с „Ботев“ (Враца). След срещата той говори специално за beroe.bg и сподели впечатленията си от срещата и очакванията си за мача с „Лудогорец“. Мнението му можете да видите тук.

 

– Какво е мнението ти за двубоя?
– От двата отбора ние повече трябва да съжаляваме, че мачът завърши 0:0. Имахме повече ситуации, въпреки тежкия терен. Успяхме да създадем положения. Липсата на шанс и добри прояви на техния вратар ни лишиха от победата.

– Имахме повече положения, както каза и ти, на какво се дължат според теб тези пропуски?
– Техният вратар на няколко пъти се намеси добре. Тежкият терен особено много повлия на качествата на играта. Нашият отбор може да играе доста по-бързо – на по-хубав терен.

– Доста твърд двубой се получи. Срещу теб имаше 2-3 доста остри влизания…
– Нормално, това е футбола. Отборът на „Ботев“ (Враца) все пак също е в дъното на класирането, както нашия, за съжаление. Борят се да не изпаднат с всякакви средства. Съдията се справи добре и не обостри мачът допълнително.

– Направи официален дебют с беройската фланелка. Доволен ли си?
– Щях да съм по-доволен ако бях вкарал гол и бях помогнал на отбора да победи, но все пак има още какво да желая.

– Следващата седмица ни предстои двубой с шампиона на България „Лудогорец“. Очакванията ти за този мач?
– Очаквам да победим. Няма да е лесно, но все пак играем на нашия терен. Теренът със сигурност ще е по-хубав. Здрав двубой ще се получи и очаквам да победим.