Изберете мис Берое фенка 2013

За седма поредна година феновете на „Берое“ избират своята най-чаровна почитателка. За първи път конкурсът бе проведен на два етапа и след първия кръг пет кандидатки продължиха участието си в него – Жаклин Танева, Мила Димитрова, Доротея Генова, Пламена Димитрова и Деница Македонска. Екипът на сайта на „Берое“ разговаря с всяка една от участничките. Вижте какво споделиха те, а след това гласувайте за любимката си от тук.

Жаклин Танева

Жаклин Танева е родена преди 19 години в София, но е почитател на Берое от 2000 година, а през 2012 година завършва СОУ „Иван Вазов“. По свои думи тя е позитивна и винаги засмяна. На въпрос как е решила да се запише за конкурса Жаклин отговаря, че нейни приятели са предложили да участва в него. Надява се, че евентуална титла от конкурса би й донесла популярност. Човекът, който пръв я е завел на стадиона и я запленил по зелената идея, е баща й, а първият й мач под Аязмото е бил през 2000 година. На въпрос коя й е любимата книга първата в предварителния кръг на конкурса сподели, че такава няма, но последната, която е прочела, е за мафията в България. Относно очакванията й от пролетния полусезон Жаклин отговори, че най-важното е да се подкрепя отборът, а резултатите рано или късно ще дойдат.

 

Мила Димитрова

Мила Димитрова е на 16 години от Стара Загора и е ученичка в ЧОУ „Нов век“. Посещава футболните срещи на Берое от 13-годишна, като първият й мач е бил срещу Ботев (Пловдив). Втората в предварителния кръг се описва като целеустремен човек. За конкурса е научила от уеб-страницата на Берое, но се е записала не за победа, а да докаже, че фенките на Берое са едни от най-красивите в България. Любимият футболист на Мила е Дончо Атанасов, който я е запленил не само заради решаващия гол в 92-ата минута по време на финала за купата на България през 2010 година, а и заради сърцатата игра във всеки един мач за Берое. Мила чете предимно любовни романи, но любимият й е „Великолепна“ от Джулия Куин. Очаква по-добро представяне на отбора отколкото в есенния полусезон, но дори и това да не се случи тя ще продължи да подкрепя отбора, защото истински фен за нея е този, който е с отбора въпреки загубите.

 

Пламена Димитрова

Пламена Димитрова е на 21 години и е студентка в Тракийския Университет със специалност „Екология и опазване на околната среда“, но се занимава и с благотворителност. Описва се като опърничав човек. Пламена се записва за конкурса на шега, смятайки че такава титла не би й донесла нищо. Завършилата на четвърто място в предварителното класиране е запленена по зелената идея от приятеля си преди почти 5 години, като помни добре първия си мач под Аязмото срещу Левски. Любимият футболист на Пламена е португалецът Давид Каядо, когото би попитала защо е избрал точно Берое да продължи кариерата си. Любимият писател на Пламена е Димитър Талев, чиято тетралогия прочита за втори път. Очакванията й за пролетния полусезон са високи, като се надява отборът на Берое отново да донесе купата на България в Стара Загора.

 

Доротея Генова

Доротея Генова е родена преди 15 години в Стара Загора и е възпитаничка на ПГОХ „Райна Книгиня“. Нейни приятели са споделили за конкурса и така е решила да се запише, като при евентуална титла от своя страна ще бъде благодарна на всички фенове. Баща й е човекът, който за пръв път я е завел на стадиона под Аязмото и запленил по зелената идея. Любимият футболист на Доротея е Давид Каядо, като се интересува най-много от решението му да дойде в Берое. Доротея си пожелава купата на България през пролетния полусезон.

 

Деница Македонска

Деница Македонска нямаше как да дойде при нас в клуба, тъй като имаше служебно ангажименти в Пловдив, но екипът на beroe.bg не се спря от този факт и я намери под тепетата. Тя е родом от Плевен, но подкрепя Берое от 3 години насам. Описва се като усмихнат, весел и обичащ спорта човек. По свое мнение, Деница е една от най-силно подрепящите отбора фенове и затова се е записала за конкурса. Фен на Берое е от 2010 година, когато стъпва и за първи път на стадиона под Аязмото, а любимец й е Педро Еуженио. Освен на Берое Деница е фен и на четенето, любимата й книга е „Няма нищо по-хубаво от лошото време“. Както всеки обичащ Берое и Деница си пожелава купа през пролетта.

 

Гласувайте!

Това са кандидатките тази година – гласувайте за вашата фаворитка от тук.