Жаклин Танева е мис Берое фенка 2013

Жаклин Танева стана седмата победителка в конкурса „Мис Берое фенка“ 2013. По традиция конкуренцията между кандидатките беше голяма, но родената в София победителка беше подкрепена от 1151 гласа във финалния кръг на конкурса. В предварителния за нея гласуваха над 1500 почитатели във facebook страницата на Берое.

Жаклин Станиславова Танева е родена преди 19 години в столицата, но от 9 години насам живее в града на липите. Дъщеря е на бившия футболист и президент на ПФК „Берое“ Станислав Танев, който я запленил по зелената идея още през 2000 година. Описва се като позитивен и засмян човек. Нейни приятели са й предложили да се запише за конкурса и според нея тази титла би й донесла само популярност.

zhaklin-2

Победителката в тазгодишния конкурс ще има възможността да се запознае с любимия си футболист Веселин Пенев. Освен това екипът на официалния сайт на Берое ще връчи куп фен-артикули на победителката, която ще бъде и лице на инициативите на beroe.bg през настоящата година.

За трета поредна година журито на официалния сайт на Берое избира своя любимка, като тази година тя е 25-годишната Деница Македонска. Деница е родена в Плевен, но е почитател на Берое от 3 години насам. Представителите на сайта оцениха нейната привързаност към Берое, фактът че е много запалена по любимците си и чара на участничката.

denitsa

Всички престрашили се да се включат в конкурса привърженички на Берое ще получат утешителна награда – оригиналната беройска фланелка с автографи на всички футболисти. До дни представители на beroe.bg ще се свържат с всяка от участничките, за да се уточни как те да получат наградите си.

missberoe2013