Билети за полуфинала срещу „Славия“

На 15 април, понеделник, ПФК „Славия“ определи цена от 10 лв. на билетите за привържениците на „Берое“ за полуфиналния мач между двата отбора, който ще се играе в четвъртък (18 април) от 15:30 ч. в София. Пропуските ще бъдат продавани предварително в Стара Загора във вторник и сряда във фенмагазина на ул. „Сава Силов“ 49. Билети ще бъдат продавани и в София в деня на мача на касата за гостуващи фенове на стадиона в квартал „Овча купел“.

СНЦ „Национален фенклуб Берое – Стара Загора“ организира и пътуване за срещата, като цената на екскурзията без включен билет за мача е 5 лева за членове на „НФК Берое“ и 8 лева за всички останали фенове.

Тръгването ще бъде в 10:00 часа на 18.04.2013 г. от Кръговото на стадион “Берое”. Записването ще се извършва до сряда, 17.04.2013 г. във фенмагазина на „Берое“.

В последните дни ръководството, спортно-техническият щаб и футболистите  на ПФК „Берое“, както и хората от СНЦ „Национален фенклуб Берое – Стара Загора“, нееднократно призоваха всички фенове на „зелено-белите“ да дойдат в София и подкрепят отбора в този важен двубой. Вярваме, че в четвъртък това ще се случи и в София ще има зелена инвазия!

Напред беройци!