Ето екипа на „Берое“ за новия сезон

На днешната контролна среща между „Берое“ и ЦСКА, Отборът на Стара Загора ще представи екипите си за новия сезон в „А“ група. И през тази година „Берое“ ще играе с екипировка на испанската фирма Joma. Запазен е и изцяло зеленият цвят на титулярния екип с лека промяна на тона на зеленото към традиционното такова за „Берое“, като футболистите и през този сезон ще играят с бели гащета и зелени гети.

ekipi

 

kit

 

Нов е модела на фланелката, като тази година той включва и яка, както и златист кант. Запазена е материята, която предразполага към по-голям комфорт по време на футболните двубои.

ekipi-jonglirane

Вратарските екипи също включват якичка и са в два цвята – светло син и розов. Гащетата на вратарските екипи са черни.

ekipi-karadja

 

Резервният екип остава като този от предишния сезон – бяла фланелка, зелени гащета и бели чорапи.

През следващата седмица официалният мачов екип на „Берое“ ще бъде в продажба и в официалния фен магазин на „Берое“, намиращ се на стадиона под Аязмото. Когато мачовaтa фланелка бъде в продажба ще ви информираме допълнително, както и ще разкрием цената за фенове. В магазина вече можете да намерите официалните мачови гащетата, тениската за свободно време с яка, раници, несесер, както и представителният и тренировъчният анцуг за новия сезон.

ekipi-ivo ekipi-mechka