Хубчев: „Здрав и мъжки двубой“

Старши треньорът Петър Хубчев говори пред медиите след края на мачът от I кръг на „А“ група между „Берое“ и „Черно море“, завършил при резултат 1:1. Вижте какво сподели специалистът пред медиите.

 

„Резултатът като такъв не ни удовлетворява. От желанието на момчетата съм доволен. Доволен съм и от волята, която показаха при това развитие на мача. При цялостното развитие на двата отбора мисля, че за нас беше по-малко добре да вземем една точка. Като желание и като положения нямаме причина да упрекваме нашите футболисти. Черно море бяха много здраво подредени отзад. Знаем, че такова поведение води до големи рискове от контраатаки. Така или иначе трябва да свикваме да играем като такива отбори. Получи се много здрав и много мъжки двубой.“ – каза Хубчев.

„Повече голове исках да видя за нас.“ – допълни той.

„И аз така видях нещата, че второто полувреме играхме по-живо. Познавам много добре момчетата. От голямото напрежение и голямото желание единствено е това. Знам с каква нагласа влязоха в мача. Знам за всички приказки и настроения тук, които ние създадохме. Аз се опитах да ги запазя от тези неща, но явно не успях. За мен това е единствената причина – като че ли малко повече бяха наляли краката, но пък реакцията второто полувреме беше достойна. Говоря като цяло за отбора. Индивидуални оценки ще даваме после.“ – сподели още наставникът.