Организация на достъпа за мача с „Ботев“ (Пловдив)

В неделя, 27-и юли „Берое“ приема „Ботев“ (Пловдив) в двубой от втори кръг на „А“ професионална футболна група. В тази връзка публикуваме обновената организацията на достъп за зрители с билети и абонаментни карти, която ще важи до края на сезона.

* БИЛЕТИ
– Входът за деца до 12 години ще бъде свободен.
– Ученици и пенсионери ще влизат срещу билет на цена 2 лв. /в домакинските мачове срещу „Лудогорец“, „БОТЕВ“ (ПЛОВДИВ), „Левски“ (София) и ЦСКА цената е 5 лв./
– всички останали ще бъдат допускани срещу билети на цена 5 лв. /в домакинските мачове срещу „Лудогорец“, „БОТЕВ“ (ПЛОВДИВ), „Левски“ (София) и ЦСКА цената е 8 лв./
– единичен билет за VIP ложите /за всички срещи/ – 30 лв.

*ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА
– билети за всяка среща ще бъдат продавани един ден по-рано в Официалния фен магазин на ст. „Берое“ – за мача с „Ботев“ ще могат да бъдат закупувани в събота (26 юли) с работното време на магазина (10:00 – 18:30 ч.)
– в деня на всяка среща входовете и касите на стадиона ще бъдат отворени 2 часа преди съответния двубой.

* ВАЖНИ УТОЧНЕНИЯ
– VIP картите важат САМО за ЕДИН човек! Няма да бъдат допускани придружители, които нямат карта или VIP билет вкл. и деца
– В деня на всяка среща Официалният фен магазин на „Берое“ ще работи с отварянето на стадиона (2 часа преди всеки двубой) – за мача с „Ботев“ магазинът ще отвори в 18 часа!

Организация на входовете (виж схемата):
– ВХОД 1: Допускат се както намалени и редовни билети, така и абонаментни карти, важащи за сезон 2014/15.
– ВХОД 2: Допускат се ЕДИНСТВЕНО редовни билети.
– ВХОД 3 (само за определени мачове, включително и за „Ботев“): Допускат се ЕДИНСТВЕНО редовни билети и притежатели на абонаментни карти, важащи за сезон 2014/15.
– ВХОД 4 е единствено за хора в неравностойно положение и хора с увреждания.
– ВХОД 5: Допускат се ЕДИНСТВЕНО редовни билети и притежатели на VIP, абонаментни и журналистически карти, важащи за сезон 2014/15.
– ВХОД 6 е за гостите от „Ботев“ (Пловдив).

season2014-15
 

Все още може да закупите своята абонаментна карта за домакинските срещи на любимия отбор от Фен магазина. Абонаментните карти дават право на достъп до домакинските срещи на „Берое“ на стадиона под Аязмото за предстоящия сезон, като това освен мачовете от „А“ група и плейофите включва и срещите от турнира за Купата на България, които се играят на стадион „Берое“. Нашият отбор ще има минимум 16 домакинства през настоящия сезон под Аязмото, като в зависимост класирането в турнира за Купата срещите могат да станат до 20. Това прави отстъпка между 20% и 40% от нормалната цена на билетите.

В продажба за два вида карти – стандартна, която е на цена 75 лв. и VIP карта с паркомясто на цена 500 лв. Притежателите на VIP карта ще имат възможност да наблюдават всички домакински мачове на „зелените“ от най-атрактивните места в централната ложа и ще имат достъп до организирания от клуба кетъринг за всеки двубой.