Хубчев: „Тотално надиграхме „Ботев““

Старши треньорът на „Берое“ Петър Хубчев говори пред медиите след края на мача между „Берое“ и „Ботев“. Ето какво сподели той за мача.

 

„За разлика от миналата седмица когато можехме да бъдем доволни с точката сега можем само да съжаляваме. Изпуснахме „Ботев“.“ – обобщи мача Хубчев.

„Вие ли определяте гола като елементарен? Това се случва – това е футбола и спорта. Случват се такива неща. Виновен трябва да изкарате вратаря и защитника пред него. Те са там пред отбора. Този въпрос е много подвеждащ. Нито един от тези, които играха и влязоха нямаме право да критикуваме през тази седмица. През цялата седмица говорихме доста. Мисля, че реакцията на отбора като цяло се видя. Много често ви казвам, че знам възможностите на всеки един от тях. Поради тази причина влизаме с такъв състав и променяме един, двама или трима. Раздадоха се до край. Ние не се върнахме назад, опитахме се да играем за втори гол. Играхме напред. Имаше такава ситуация, в която трябваше да вкараме и то не една, а много. Още веднъж тотално надиграхме „Ботев“ този път, но не винаги по-добрия отбор печели в спорта.“ – коментира още той.

„Хубавото е че ги имаме тези пропуски. С повече работа грешките ще станат по-малко.“ – сподели още треньорът.

„Следващия мач Ковачевич може да играе.“ – обясни Хубчев.

„Дал съм обещание пред ръководството, че няма да говоря за съдийството, но няма да издържа сигурно.“ – категоричен бе Хубчев.

„Не ни достигна гол за победата.“ – лаконичен бе той накрая.