Януш: „Показахме характер“

След домакинската победа над „Литекс“ с 2:1 в първият кръг на Елитната група до 17 години пред клубната камера застана старши-треньорът Владислав Януш.

 

– Честита победа! Мнението ви за мача?
– Благодаря Ви. Мисля, че стана равностоен мач. Независимо от това на моменти имахме преимущество, особено в това което работихме – да пресираме дълбоко, няколко пъти се получиха тези неща. Още през първото полувреме можеше да отбележим гол, малко не ни достигаше ако бяхме по концентрирани. Естествено допуснахме и доста грешки, които през седмицата ще анализираме и ще се опитаме да ги изчистим. Все пак е първи мач съм. Доволен от момчетата, показаха характер. Пак казвам имаше доста грешки, но е нормално – първи мач, играем срещу състава на Ловеч. Доволен съм от момчетата, че показаха характер, бориха се и си спечелихме мача.

– Амбициите на отбора в Елитната група?
– Амбициите ни са да подобрим качеството на играта. Това лично искам аз. Мисля, че можем по-добре. След такива победи трябва да дойде още повече самочувствие. Имаме не лоши момчета. Трябва да бием такива отбори, да имаме самочувствие и да играем по качествен футбол, което искаме ние. А другото предполагам ще си дойде с това.