Фенклубът: Подкрепа за Петър Хубчев

Публикуваме позиция на фенклуба на „Берое“ относно публикации в медиите от днес.

Позиция на СНЦ „Национален фенклуб – Берое Стара Загора“

СНЦ „Национален фенклуб – Берое Стара Загора”, напълно се разграничава от информацията публикувана днес в редица електронни медии с първоизточник вестник „Стандарт“ относно отношението на феновете спрямо треньора на Берое.

„Като председател на сдружението лично проведох разговор с журналиста Матей Бонев. Написаното обаче категорично не отговаря на реалността.“ – обясни председателят на сдружението на феновете Дончо Христов. „Бях попитан дали има разделение в агитката относно подкрепата към Петър Хубчев. Ясно обясних, че такова няма и всички организирани фенове подкрепят това треньорско ръководство и застават твърдо зад Хубчев и екипа му.“

Категорично заявяваме, че няма никакво колебание в агитката относно подкрепата към Петър Хубчев.

Втората тема на спекулации бе позицията ни спрямо оставянето на Жуниор Мапуку на резервната скамейка. „Ние сме фенове на отбора и не е наша работа да казваме кой да играе и кой не. Всеки футболист може да бъде титуляр, но трябва да заслужи това на тренировките. Спортния щаб преценя кой е най-подготвен за всеки мач. Ако Мапуку работи достатъчно той ще бъде на терена“ – обобщи позицията на феновете председателят на СНЦ „Национален фенклуб – Берое Стара Загора“ Дончо Христов.

Искаме ясно да подчертаем нашата позиция, като всички разберат, че няма да търпим спекулации и интриги от никого. Беройското семейство е сплотено. Считаме за некоректно да бъдем цитирани неправилно и да се изопачават наши думи, тъй като това уронва нашият престиж. Заставаме твърдо зад думите си и настояваме информацията да бъде поднесена по достоверен начин от съответните медии които разпространяват информацията. Очакваме и опровержение в същия размер в същите и най-вече във вестник „Стандарт“.

СНЦ Национален фенклуб – Берое Стара Загора
Председател
Дончо Христов