Аясс: „Победихме без проблеми“

Самир Аясс говори пред медиите след победата над „Левски“ с 2:1, споделяйки своите впечатления. Ето какво каза той.

 

– Честита победа!
– Благодаря Ви! Радваме се, че победихме. Тази победи ни беше нужна, тъй като в миналите мачове не ни достигаше късмет в последните минути. Днес не играхме по същия начин както в миналите срещи. „Грозна“ победа.

– Пореден силен мач днес. В какво се различаваше днешният двубой от предишните три?
– Мисля, че днес показахме по-голяма агресия в центъра на терена. Видяхте, че накрая показахме и воля. За щастие, не ни вкараха гол в последните минути – с това мисля, че се различава. Надявам се, че от този мач нататък да влезем в победна серия.

– Направихте невероятно първо полувреме, но имаше отново лек дисбаланс от това, което показахте през втората част. Имаше ли треньорско указание да се приберете?
– Не мисля, че трябва да изпадаме в детайли какво ни е казал треньорът. Вкарахме два гола, можехме да вкараме и трети и тогава щяхме съвсем да овладеем мача. Мисля, че беше нормално да играем по-защитно. Хубавото е, че победихме и нямахме проблеми през второто полувреме.

– Тежеше ли ви последното място в класирането преди този мач?
– Да, определено имаше напрежение, защото не ни подхожда това място – ние сме добър отбор с много добри футболисти, които във всеки един момент могат да помогнат на тима.

– Къде се цели „Берое“?
– Нямаме такива. Играем мач за мач.

– Предстои гостуване на „Славия“ в София. Твоите очаквания?
– Дано покажем добра игра и да победим. Винаги играем добре срещу отбора на „Славия“ и ако трябва някой да се притеснява, това са те.

Използвани са въпроси и на други медии.