Хубчев: „Не се успокояваме“

Старши треньорът на „Берое“ Петър Хубчев говори пред медиите след края на двубоя между „зелените“ и „Хасково“, спечелен с 3:0. Ето какво сподели наставникът пред камерите.

 

„Вчерашното полувреме беше много по-добро от днешното. Като че ли имаше повече напрежение. Хубавото е че при всичкото това напрежение успяхме да успокоим нещата с третия гол. Като игра мисля, че вчерашното полувреме беше по-добре за феновете. Странно е да играеш такъв мач. Не се случва по-често и съответно странно е поведението, но какво да направим – случва се.“ – каза Хубчев.

„Няма смисъл на всяка пресконференция да се питаме за контузените. При Динков и Зехиров се знае – 4 до 6 седмици е времето за възстановяване при добро лечение. Всеки организъм е различен, но няма смисъл 4 до 6 седмици да коментираме тази ситуация. Мисля, че Зехиров може по-бързо да се оправи. При него като че ли е по-лека тази контузия.“ – обясни специалистът.

Той отказа да говори за предстоящия мач с „Лудогорец“: „Не разбирам такива въпроси. Току-що свърши мача с „Хасково“ и няма как да отговарям на въпроси за този с „Лудогорец“ веднага. Няма логика в тези въпроси.“

„Не се чувствам по-уверен след тези точки. Две или три победи или загуби едва ли ще повлияят на методите и отношението ми към работата, футболистите или отбора. Познаваме се много добре. Знаем си възможностите. В никакъв случай няма да се отпускаме и би трябвало с още повече настроение да работим или тренираме. В никакъв случай няма да ни успокоят три победи.“ – завърши Хубчев.