Костадинов: „Един от най-силните ни мачове“

Георги Костадинов е двукратен шампион на България с „Лудогорец“, но от както защитава цветовете на „Берое“ се превърна в неизменен титуляр в схемата на Петър Хубчев. След равенството 1:1 в Разград Костадинов говори специално за beroe.tv. Вижте какво сподели той.

 

– Жоро, мнението ти за този двубой?
– Моето мнение е че изиграхме един от най-силните си мачове. Бяхме много компактни, много агресивни, изпълнихме по най-добрия начин указанията на треньора и затова заслужено си тръгваме с една точка.

– Можехме като че ли и да победим. Можем ли да съжаляваме, че не победихме „Лудогорец“?
– Абсолютно можем да съжаляваме. Имахме много чисти положения и отделно и други ситуации можеше да развием по-добре, но като цяло знаем, че тук е негостоприемен стадион и може би трябва да чувстваме и удовлетворение от спечелената точка.

– Много качествен двубой. Особено в центъра на терена където играеше и ти. Високо ли е нивото на съперника. Как го оценяш?
– Разбира се. Все пак говорим за отбор, който влиза в Шампионската лига. Много класни футболисти, но не мисля, че им отстъпваме с нещо. Играхме бързо, играхме със самочувствие и смятам, че развихме доста добри атаки, които можеше да завършим по различен начин.

– И последно – надъха ли ви малко повече успехът на съперника през седмицата?
– Настройката беше напълно нормално. Разбира се, имаше малко повече мотивация, тъй като излизаме срещу отбор, който е влязъл в Шампионската лига. Имахме уважение, но не и прекалено голям респект. Това беше най-важното и си пролича на терена.