Зафиров: „Изпуснахме да си тръгнем с 3 точки“

Защитникът на „Берое“ Владимир Зафиров направи пореден силен мач в центъра на отбраната при равенството 1:1 срещу „Лудогорец“. Вижте какво сподели той след срещата специално пред камерата на beroe.tv.

 

– Влади, първо коментарът ти за този двубой?
– Заслужавахме победата. Изпуснахме поне три чисти положения сам срещу вратаря. Вярно е че и те имаха положение от дузпа, което също изпуснаха и можеше по друг начин да се развие мача. След като отбелязахме гол мисля, че играхме доста по-добре от нашия противник. Изпуснахме победата.

– Можем само да съжаляваме за изпуснатите точки. При изравнителния гол сякаш изпуснахте човека. Какво се случи точно? Сякаш за десетина минути ни натиснаха малко повече.
– Наистина беше малко неориентирано… Явно не успяхме да се ориентираме по-навреме. На втора греда нахлуха доста хора, а ние останахме доста малко и изпуснахме единия човек. Той вкара гол. Това е футбола, стават и такива положения, но изпуснахме победата.

– Успехът на съперника през седмицата вдъхнови ли ви да се представите по-добре или се настройвахте нормално за този мач?
– Не, настройваме се нормално като за всеки двубой. Както знаете всеки мач играем за победа. Вярно е че срещу „Лудогорец“ при положение, че са участници в Шампионската лига всеки отбор иска да се представи на ниво. Може би и на нас подсъзнателно това ни е дало някакви допълнителни сили и сме дали повече от 100% в днешния мач. Може би това е най-гадното за нас, че имахме възможност да си тръгнем с трите точки, а не успяхме.