Хубчев: „Добра контрола, доволни сме от лагера“

След края на приятелската среща между „Созопол“ и „Берое“, завършила 2:4, наш традиционен събеседник бе старши треньорът на „старозагорци“ Петър Хубчев. Ето какви бяха неговите думи след двубоя.


– Г-н Хубчев, какво е мнението ви за мача и полезна ли бе тази проверка?
– Предвид атмосферните условия мисля, че се получи един доста добър мач. Имайки предвид също и терена, на който играхме, бяхме предразположени за повече борба. От друга страна ни предстоят няколко такива срещи – на по-лоши терени и трябва да сме готови за това. С оглед на свършената работа в последните дни, мисля, че получи добър двубой. Може би липсваше свежестта, която търсехме.

– Доволен ли сте от лагера тук, в Приморско. Добра работа ли свършихте в изминалите 4 дни?
– Като цяло – да. Мисля, че следващите няколко дни или седмици ще покажат дали правилно сме работили. Нека да видим как ще започнем с тренировките от понеделник, но за нас беше важно да „избягаме“ от заплануваното и да освободим футболистите от натрупаните в последно време емоции.

– Ще успеят ли някои от контузените играчи да се възстановят за двубоя с „Марек“?
– Надявам се Атанас Зехиров да бъде готов. Възможно е времето до тази среща да се окаже кратко, но той е най-близо до влизане в основния състав. Ще се наложи да повнимаваме с Георги Динков.

Използвани са въпроси и на gong.bg