Преди „Локомотив“ (Пд) – „Берое“

Утре, 20-и септември „Берое“ гостува на „Локомотив“ в Пловдив в двубой от IX кръг на „А“ група. Сблъсъкът е с начален час 18:30, а главен арбитър е Стефан Павлов от Бургас.

Единствено Георги Динков ще пропусне утрешната среща поради контузия. Други футболисти с травми или наказания няма.

В изминалия кръг на „А“ група „Берое“ се наложи с 4:0 над новака „Марек“, пловдивският „Локомотив“ отстъпи на софийския с 2:0.

След изиграването на осем шампионатни двубоя „беройци“ заемат трета позиция с актив от 15 точки, а съперникът е десети с 6 пункта.

Стефан Павлов от Бургас получи наредба за утрешния двубой, а негови първи асистенти ще бъдат Станимир Илков и Георги Ковачев, също от Бургас. Софиянците Мартин Стоименов и Адриан Петков ще са разположени до двете футболни врати, а Милен Станев е четвърти арбитър. Владимир Николчев от София е дежурен делегат, а съдиите ще бъдат оценявани от Светослав Славов от Варна.

„Берое“ и „Локомотив“ (Пловдив) излизат един срещу друг за 79-и път в историята на „А“ група, като „заралии“ са записали 23 победи и 40 поражения, а 15 двубоя са завършили наравно. Головата разлика е 82:137, в полза на „железничарите“.