„Берое“ пристигна в Алания, един на проби

Днес щабът и футболистите на „Берое“ пристигнаха благополучно в Алания. В покрайнините на турския курорт ще се проведе втория етап от подготовката на „зелените“. Те са отседнали в модерния Gold City, където тима беше и миналата година. Лагерът в южната ни съседка ще продължи до 4 февруари. В Турция беройци бяха посрещнати от слънчево време и оптимална за подготовка температура около 19 градуса. Към отборът се присъедини отново Валдемар Боровский, който ще поднови пробите си с отбора.

0 GENERAL (1)

0 GENERAL (2)

„Зелените“ проведоха днес следобяд и първото си занимание на базата в близост до хотела. То включваше тонизиращи упражнения и двустранна игра.

beroe-alanya-20150127_3

beroe-alanya-20150127_2

Предвидени са три контролни срещи, а първата е на 29 януари. Съперник ще бъде „Каспий“ (Актау, Казахстан). За 1 февруари е предвиден мач срещу „Гурник“ (Забже, Полша), а на 3 февруари е последната контрола като предстои да бъде потвърден съперника.

beroe-alanya-20150127_4

beroe-alanya-20150127_1

Лагерът в Турция пропуска само Самир Аясс, който получи мускулно разтежение на тренировка непосредствено преди заминаването на тима за Свиленград. Контузията, която получи офанзивният полузащитник го вади от тренировките в следващите 10 дни. В групата се завръща Димо Бакалов, който започва леки тренировки след операцията от херния, която претърпя в паузата на първенството.

beroe-alanya-20150127_6

beroe-alanya-20150127_5

На лагера се присъедини литовският национал Валдемар Боровский, който започна проби преди седмица, но се наложи по спешност да напусне тима заради сериозен семеен проблем. Той пропусна контролата с „Ботев“ в събота, но ще получи шанс да се докаже на проверките на турска земя.

Групата на „Берое“ за лагера е от 21 души:

вратари: Благой Макенджиев, Илко Пиргов, Михаил Михайлов
защитници: Валдемар Боровский, Веселин Пенев, Владимир Зафиров, Георги Динков, Иво Иванов, Пламен Тенев, Танко Дяков
полузащитници: Аласан Н’Диайе, Антон Огнянов, Атанас Зехиров, Георги Костадинов, Димо Бакалов, Елиаш, Игор Джоман, Крис Гади, Салим Керкар
нападатели: Жуниор Мапуку, Станислав Костов

goldcitygeneral (4)

Print

goldcitygeneral (7)

goldcitygeneral (16)

deluxe (2)

family1