Макенджиев: „Заслужаваме по-добро класиране“

След нулевото равенството с „Локомотив“ (София) пред клубната камера на beroe.tv застана Благой Макенджиев. Вижте какво сподели той.

 

– Как видя мача? Незаслужено равенство, можехме да победим?
– В предвид чистото голово положение смея да кажа, че имаше едно по сериозно голово положение за нас и заслужавахме да спечелим. Тактически мач и за двата отбора. Ние малко повече желаехме победата, но за съжаление я изпуснахме.

– След седмица предстои отново да излезете на „Армията“, където постигнахте исторически успех преди седмица. Може ли да повторите поне играта, която показахте срещу ЦСКА?
– Не мисля, че сме показали кой знае каква игра срещу ЦСКА, но спечелихме добри точки там. Надявам се пак да спечелим точки и да продължаваме напред да се борим за челните места.

– Ще те върна пак на днешния двубой. Съжалявате ли за изпуснатите три точки, те могат да се окажат много важни за третото място?
– Разбира се, че съжаляваме. Ако кажа, че не съжаляваме ще излъжа. Нормално е всеки да иска да печели точки и да върви нагоре, ако може да изпреварим преките конкуренти за призовите места. Няма какво да се лъжем, през тази година заслужаваме да се преборим за нещо по сериозно от класиране в шестицата.

– Като, че ли днес се получи мач на две полувремена – първото полувреме не ви се получи играта, а през второто живнахте…
– Да, и на мен така ми се стори. Мисля, че агресивността ни липсваше през първото полувреме. През второто променихме това нещо и естествено дойде по-голямото напрежение пред вратата на „Локомотив“ (София).

Използвани са въпроси и на други медии