Очаквайте в #СВЕТЪТеБЕРОЕ, брой 33

Точно преди една година, на 24 март 2014 година, beroe.tv стартира първото по рода си седмично обзорно шоу за всичко около „зелените“ #СВЕТЪТеБЕРОЕ. Една година по-късно, на нашият първи рожден ден, ви приветстваме отново. И в юбилейният ни брой сме ви подготвили много и много интересно съдържание.

Акцентите в предаването:
* Подробен видеорепортаж с всички положения от ЦСКА – „Берое“ 0:0;
* Новините около клуба с подробности за контролата с „Марек“ в петък;
* „Академия Берое“ с видео от полуфинала за Купата на БФС, както и двата мача на „Берое“ U17 от седмицата, представяме ви и новото попълнение в треньорския екип на беройската школа;
* Гостува ни Владимир Зафиров, с когото ще си говорим за червения картон в събота, но и за футбола като цяло и за „Берое“ и неговата кариера;
* Програмата за седмицата.

Участвайте и в играта с награди към предаването – отговорете на въпроса в социалните мрежи и спечелете беройски фенартикул.

Всеки желаещ може да се включи в предаването като пише в страницата ни във фейсбук или на своята стена или в своя туитър акаунт с хаштаг #СВЕТЪТеБЕРОЕ. Можете да качите и вашите най-беройски снимки в instagram със същия хаштаг. Най-интересните снимки, мнения, предложения и коментари ще бъдат показани на екрана по време на предавеането.

Тази вечер – 21:00 часа по beroe.tv в официалният сайт на клуба!