Хубчев: „Съжалявам, че загубихме 2 точки“

Старши треньорът на „Берое“ Петър Хубчев застана пред медиите в микс зоната на Градския стадион в Ловеч след равенството 1:1 между двата отбора. Вижте неговата оценка за мача.

 

„С оглед на цялостното развитие колкото и смело да е съжалявам за две загубени точки. Голямо благодаря на момчетата за начина по който се държаха. Това, което искаха се получава.“ – каза Хубчев.

„Много често моето мнение и вашето (бел. ред. – на журналистите) са различни. Затова не искам да коментирам какво мисля аз. Тактически изиграха мача перфектно момчетата.“ – обясни той.

„Колкото и да се правим, че не оказват влияние – оказват в известна степен влияние тези натрупани картони и контузии. Дори в най-големите отбори в Европа отсъствието на един, двама или трима се приема като трагедия. Няма какво ние да се правим на мъже – оказва влияние. Така или иначе тези, които влизат, въпреки грешките полагат максимални усилия.“ – допълни специалистът.

„Не се замислям върху цената на тази спечелена точка, по-скоро съжалявам за загубата на другите две.“ – завърши наставникът.