Костадинов: „Извоювахме важна точка“

Халфът на „Берое“ Георги Костадинов говори пред медиите след равенството 1:1 срещу „Ботев“ (Пловдив). Вижте какво сподели той.

 

– Точка срещу „Ботев“ с човек по-малко на терена. На какво го отдаваш?
– Разбира се на себераздаването, поредният много силен мач за нас. Поредният мач с 10 човека. Смятам, че доказахме, че играем доста добре тактически. На този доста негостоприемен терен успяхме да извоюваме една ценна точка.

– Влияят ли ви съдийските грешки?
– Няма как да не влияят. И „Барселона“ да е и те ще са потърпевши. Съдийството не искам да го коментирам.

– „Ботев“ се оплакват от предишните три мача…
– Има някаква тенденция, но и то все с едни и същи отбори, но все пак нека оставим съдиите да си вършат работата. Ние си гледаме нашата и продължаваме напред.

– Цял час бяхте с човек по-малко и въпреки това успяхте да изравните. Как го постигнахте?
– С доста голямото желание. Събрали сме доста характери и мъжки момчета и никога не се отказваме, до последната минута търсим гол.

– Двете точки – тази в Ловеч и в Пловдив като изоставане от борбата ли ги възприемаш или по-скоро обратно с оглед на реваншите, които предстоят?
– В края на сезона ще разберем дали тези точки са били важни или сме изгубили точки. Смятам, че ако продължаваме да играем по начина по който играхме днес и предния двубой в Ловеч, ще се докаже, че тези точки са изключително важни.

– Предстои двубой с „Лудогорец“. Очакванията?
– Очакванията са като в предния домакински мач с тях – да победим.

В интервюто са използвани въпроси и на други медии.