Савио: „Сами направихме мача лесен“

Футболистът на „Берое“ Савио Нсереко направи добър мач и създаде няколко интересни положения при победата с 2:0 над „Лудогорец“. След срещата той говори пред медиите. Вижте какво каза Савио.

 

– Категорична победа тази вечер. Как ще я коментираш. От страни изглеждаше много лесно?
– Не, не беше лесно, ние го направихме така. Отборът се бореше перфектно и работи отлично. Заслужена победа. Беше важно за нас да спечелим, защото сега гледаме спокойно към следващия мач.

– На какво се дължи това, че победата над „Лудогорец“, които са шампион на България, изглеждаше толкова лека?
– Не, определено не беше лесно. Тактически стояхме много добре като отбор. Бягахме доста и се борихме доста. Затова спечелихме. Целият отбор се бори и спечели, затова е изглеждало лесно. Това беше много важно днес.

– Очаквахте ли по-голяма съпротива от Лудогорец?
– Не. Мисля, че те не стояха добре заради нас. Ние направихме всичко добре. Стояхме отлично в дефанзивен план контрите ни се получваваха. Затова спечелихме заслужено.

– Това беше първата ви победа от 5 мача насам. Колко важна бе тя за вас при тези обстоятелства?
– Беше много много важно да победим днес. Така понастигнахме другите отбори. Сега ще се опитаме срещу ЦСКА да дадем отново 100% и да се опитаме да спечелим отново.

– От месец започваш сред стартовите 11. Чувстваш ли се вече изцяло готов за следващите мачове?
– Да, вече съм в отлична форма и отборът е супер. Нямам никакви проблеми и съм много щастлив.

– Предстоящият мач с ЦСКА е много важен за вас, тъй като при евентуална победа може да ви доближи много близо дори до първото място. Какво очакваш от този мач?
– Като всеки друг мач – ние ще опитаме да дадем 100% и да спечелим двубоя, а ще видим какво ще се получи.