СРЯДА, 21 часа: Извън терена #6 с Жуниор Мапуку

Първото магазинно беройско предаване „Извън терена“ отново е в ефира на клубната телевизия и предлага на вниманието на всички зелено-бели привърженици шестия си епизод, който ще бъде излъчен в сряда, 29-и април, от 21 часа на живо в официалния портал на клуба – beroe.bg

 

Екипът на „Извън терена“ ще продължи традицията да ви запознава с личния живот на любимците ви от „Берое“ извън футболния терена, а в предстоящото предаване водещият Стефан Радев ще ви срещне по-отблизо с една от най-ключовите фигури в настоящия състав и острие в беройското нападение – конгоанеца Жуниор Мапуку.

Както ще се уверите и в епизода, идолът не само за малки, но и за големи, допусна камерите на beroe.tv да надникнат повече в неговото лично пространство, приемайки ни в дома си в Стара Загора, където Жуниор ще ни сподели повече за ежедневието си, ще се върнем година назад, за да научим повече за неговите първи впечатления от пристигането си в България, а след това ще накараме конгоанеца да разкаже за семейството си, отдалечно на хиляди километри от него. Суетен ли е Жуниор, колко време прекарва пред огледалото, защо държи толкова много на външния си вид и как се справя в кухнята – това ще се опитаме също да разберем при гостуването в апартамента на Мапуку.

Секунди след това ще се пренесем в обновеното виртуално студио на „Извън терена“, за да си поговорим с Жуниор малко повече за футболната му кариера преди да пристигне в града на липите, поетите и правите улици. Ще научим повече за първите си стъпки в спорта, за една случайна среща със своя идол от детските си години и защо след всяко попадение Жуниор изпада в такъв екстаз и изразява радостта си по свой оригинален начин, а също и как Петър Хубчев успя да овладее буйния му нрав и да го вкара в правилния път.

За финал зрителите на beroe.tv ще имат възможността да се запознаят с един по-различен привърженик на „Берое“, който със сигурност не остава незабелязан из улиците на Стара Загора по време на своето работно време.

Ексцентричен, авангарден, различен, екзотичен, оригинален – това е лошото момче в „Берое“. Жуниор Мапуку в „Извън терена“ #6 тази сряда, 29-и април, от 21 часа в ефира на beroe.tv