Керкар: „Не можем да съжаляваме днес“

Крилото на „Берое“ Салим Керкар говори специално за beroe.tv след нулевото реми срещу ЦСКА. Вижте какво каза той.

 

– Салим, важна ли беше точката срещу ЦСКА?
– Да, важна е. Искахме да спечелим три, но понякога е така – не винаги можеш да победиш. ЦСКА игра много добре днес. Беше тактическо надиграване. Не направихме грешки, но и не успяхме да намерим решение да отбележим. Мисля, че е добра точката днес.

– Мислиш ли, че загубата на две точки ще са важни с оглед на това, че в следващите мачове играете с водещите отбори – „Литекс“, „Локомотив“ Сф и „Лудогорец“?
– Разбира се, че точките са важни. Но трябва да си свършим работата в следващия мач. Близо сме до отборите пред нас все още. Можем да направим още. Нищо не е свършило, има още 4 мача и може да направим нещо добро в тях.

– Колко съжаляваш, че не спечелихте срещу ЦСКА. Според много хора това бе перфектния момент за победа над тях предвид формата им?
– Никога не е лесно да играеш срещу ЦСКА. Не мисля, че можем да съжаляваме днес. Опитахме да играем добре. ЦСКА обаче също игра добре. Една точка бе най-доброто, което можехме да вземем днес.

– Предстои трудно гостуване на „Локомотив“ другата седмица. Как трябва да играе „Берое“, за да не загуби както се случи в Стара Загора с 4 гола?
– Теренът на „Локомотив“ (София) не е много добър и ще е труден мач. Мисля, че ще ги победим както направихме в първия дял там. Можем да го направим отново. Трябва да играем както днес – много концентрирано и може би ще вземем трите точки.