Иванов: „Щастлив съм в „Берое““

Капитанът на „Берое“ Иво Иванов застана пред микрофоните на медиите след края на мача с „Лудогорец“. Той изрази радостта си от второто място на „Берое“ в първенството. Вижте какво още каза бранителят.

 

– Иво, коментарът ти за мача и честито второ място?
– Благодаря. Стана един доста интересен мач. Първоначално по-лежерен и без много голови положения. Много се радвам, че успяхме да вземем точката и да сме там където ни е мястото.

– Вярвахте ли, че можете да завършите на второ място. Като че ли никой не ви броеше за фаворити в първенстовото, а се оказа, че сте втория най-добър отбор в България?
– Още в началото на подготовката аз бях казал, че ще свършим в тройката ако всичко е нормално. Видяхте как се развиха мачовете. Много важен беше мача с „Литекс“ в Стара Загора, в който победихме. Мисля, че там си повярвахме още повече и това място е напълно заслужено.

– Смяташ ли, че „Берое“ заслужаваше повече победата днес?
– Смятам – да. С оглед на тази дузпа, която свири съдията, според мен заслужавахме да победим. „Лудогорец“ е един доста добър отбор и имаха своите положения. Мисля, че ние заслужавахме повече победата в днешния мач.

– Твоето бъдеще какво е. Има ли оферти към теб или оставаш твърдо в „Берое“?
– Не знам за оферти. В „Берое“ си имам договор. Преподписах преди 3-4 месеца – имам договор за 2,5 години. Тук се чувствам щастлив.

– Очакванията ти за представянето в Европа на „Берое“?
– Нека първо си починем добре, после да се подготвим и се надявам на по-лек жребий, да играем добре и да стигнем колкото се може по-далеч.

В интервюто са използвани въпроси и на други медии.