„Берое“ проведе официалната тренировка в Литва

Футболистите на „Берое“ проведоха днес официалната си тренировка преди първия официален мач за сезон 2015/2016. Утре от 19 часа „зелените“ гостуват на „Атлантас“ (Клайпеда). Официалната тренировка се проведе в същия час на официалния стадион „Централен“ в литовския град.

 

Заниманието бе наблюдавано от около 20-ина привърженици на „Берое“, които вече са в Клайпеда. Очаква се утре в ранните часове на деня да пристигне и основната група фенове, които пътуват с автобуси и коли. Интересът сред местните привърженици към двубоя е малък, тъй като футболът не е сред най-популярните спортове в Литва.

trenirovka1

trenirovka2

Настроението в отбора е отлично, всички 20 футболисти в групата са здрави и надъхани за добро представяне в утрешния мач.

trenirovka5

trenirovka4

Първата среща е този четвъртък, 2 юли, от 19 часа. На този етап няма индикации за излъчване от български телевизионен оператор. Първият мач ще бъде излъчван онлайн в платформата laola1.tv. Излъчването е безплатно, а срещу абонамент от 4,99 евро за един месец можете да гледате с високо качество и без реклами