Иванов: „Вторият мач ще е по-труден“

Капитанът Иво Иванов говори пред медиите след края на двубоя от първия квалификационен кръг между „Атлантас“ и „Берое“, завършил с победа 2:0 за „заралии“. Ето какво сподели той пред камерата на beroe.tv

 

– Иво, доволни ли сте от играта и резултата?
– Напълно заслужена победа за нашия отбор. С оглед на показаното на терена започнахме малко плахо, но не знам защо. След това успяхме да влезем в нашата игра и победихме напълно заслужено. Можехме да вкараме и още голове. Отборът на „Атлантас“ е много сериозен според мен, но се радвам, че ги победихме. Вторият мач ще бъде още по-труден от този, но не трябва да се отпускаме и да победим във втория мач.

– Ще успеете ли да подходите както към следващия мач, така и следващ двубой от втория квалификационен кръг на Лига Европа и как се виждаш чисто физически след първите 90 минути за сезона?
– Нямахме достатъчно време да се подготвим, както го правим вече 2-3 години, но аз лично се чувствах добре. А вторият мач ще бъде още по-тежък от първия, но ще подходим напълно сериозно и дано да отстраним отбора на „Атлантас“. Дано до втория кръг да сме напълно готови за тези важни мачове.

– Как видя партньорството ти с Венцислав Василев в защитата?
– Нормално. Не само Венци, но и всички нови футболисти са страшно добри. Трябва по-бързо всички да се сработим и да направим „Берое“ много по-силен отбор.

Използвани са въпроси и на други медии