Хубчев: „Ще изживеем момента“

Старши треньорът на „Берое“ Петър Хубчев говори пред медиите на традиционния брифинг след мач. Вижте как той оцени победата и следващия съперник на „зелените“.

 

„Мисля, че първия, ранен гол, както говорихме преди мача се получи. Той успокои отбора до голяма степен. Втория гол падна в най-подходящия момент за нас – в края на полувремето. След това смея да кажа, че се опитахме да спестим малко психически сили и доигравахме мача.“ – каза Хубчев.

„Няма как да не ме притеснява, че отборът физически не е това, което иска да бъде. Сами сме си „виновни“ за това, че трябва да играем два мача другата седмица. Ще се опитаме да се възползваме от това и да го изживеем.“ – обясни специалистът.

„Мисля, че до първия и втория гол я имаше мотивацията. След това стана ясно. Колкото и да говорим и да се правим на велики, самите момчета чувстваха, че разликата става много голяма. Но смея да кажа, че до втория гол желанието беше много голямо.“ – сподели треньорът на „Берое“.

„Не че не искам да коментирам. Казах и на ваши колеги на пистата. Не мога да коментирам, защото до този момент не съм видял и нито една секунда от „Брьондби“. Имаме възможност и в следващите няколко дни и часа ще гледаме да придобием представа за този отбор по най-добрия начин. До този момент не съм гледал нищо и не мога да коментирам отбора. Знаем от какъв тип футбол идват и колко неприятни са за нас. Аз лично горе-долу имам някаква представа какво ни очаква. Нямаме съгледвачи на реванша.“ – коментира той.

„Имаме още много работа, която искам да свърша в чисто физически план, но го нямаме това време. В отбора са 7 или 8 нови футболисти. Нормално е да изиграем 6 или 7 контроли в подготовката, но го нямаме това време.“ – допълни треньорът.

Той бе лаконичен за информациите, че Станислав Костов е желан от полски тим: „За това прочетох и аз днес. Нищо не мога да ви кажа.“