Хубчев: „Съжаляваме за развоя на мача“

Старши треньорът на „Берое“ Петър Хубчев говори пред камерата на beroe.tv след края на нулевото равенство като гост на „Брьондби“. Вижте какво сподели той.

 

„Така както се разви мача като че ли сега съжаляваме още повече. Според мен отборът се раздаде максимално. Двете положения накрая ако бяха влезли щеше да бъде перфектно. Но като тактическа постройка и като себераздаване нямаме никакви забележки.“ – обобщи мача Хубчев.

„За нас и четирите мача, които изиграхме в Европа през тази година са опит. Можем само да се учим. Вижда се, че с всеки следващ мач отборът радваше повече в себе си. Поне за мен. Трудно е да правим някакви изводи след като в отбора имаме 6 или 7 нови футболисти. Не можем да правим изводи за миналите мачове.“ – сподели той.

„Най-много ме радва доброто представяне във физически план. Имах притеснения за физическото състояние на отбора. Момчетата се раздадоха до край, издържаха. Даже бих казал, че накрая опитаха и да вземем мача. Дано така да продължим натам.“ – каза още той.

„Няма как да бъдем 100% възстановени, но момчетата са професионалисти и ще положат всички усилия да се възстановим.“ – допълни наставникът.

„Начинът по който се отпадна не може да ни демотивира. Ако аз съм футболист това би ме мотивирало повече дори.“ – категоричен бе специалистът.

„Трудно е сега да направим оценка на представянето. Може би трябва повече да вярваме в силите си и да показваме по-голямо самочувствие на терена.“ – завърши Хубчев.