Иванов: „Трябва да съжаляваме повече за равенството“

Капитанът на „Берое“ Иво Иванов съжаляваше след мача за изпуснатите две точки, предвид по-чиститте голови положения за „зелените“. Вижте какво още сподели той пред камерата на beroe.tv.

 

– Играхте цял мач с човек по-малко, но не изглеждаше така на терена. Съжалявате ли, че не успяхте да победите днес дори с липсата на играч?
– Съжаляваме дотолкова, доколкото имахме някои чисти положения първото полувреме. Можехме да поведем с 2, а защо не и 3 на 0. Много тежък мач за нас. Така се разви след този червен картон, че трябваше доста усилия да хвърлим след това. Мисля, че заслужавахме да победим, но и точката е добре.

– Картонът отвън изглеждаше малко спорен, от вътре как ти се видя?
– Не мога да коментирам аз съдиите. Има кой да ги коментира. Не искам да влизам в това.

– Както каза сам хвърлихте много усилия. Как се чувствате физически?
– Изморени. Това е нормално. Играеш 85 минути с човек по-малко – тежко е. Отборът на „Славия“ е добър и имаха своите шансове, но не успяха да ги вкарат. Нашият отбор трябва да съжалява повече за равенството.

– Пореден отбор като гост с човек по-малко, но и пореден без загуба и без допуснат гол в София. Как ще коментираш това?
– За това тренираме – да побеждаваме не само в София, а и навсякъде. Не се получи днес и се надявам в следващите мачове да побеждаваме.

– Предстоят тежки мачове с „Черно море“ и „Ботев“. Каква е настройката за тези двубои?
– За нас всеки мач е тежък. Видя се и първия и втория кръг, че всеки играе срещу нас на 100%. Няма лесен мач. Трябва всеки мач да даваме максимума и да вземем колкото се може повече точки.

– Днес попитахме един твой колега относно формата на първенството с 10 отбора и как е конкуренцията след четвъртия кръг?
– За мен е много равностойно първенство. Всеки отбор може да бие всеки и според мен това е плюс.

– Физически ще издържите ли толкова много мачове?
– Много къса подготовка имаше за нашия отбор, а и за всички отбори. Не можахме да се подготвим на 100%, но лека полека нещата ще се получат.

Използвани са въпроси и на други медии.