Хубчев: „Не бяхме достатъчно агресивни“

Старши треньорът на „Берое“ Петър Хубчев говори пред медиите на пресконференцията след загубата с 2:0 от „Левски“ в мач от IX кръг на „А“ група. Вижте какво сподели той.

 

„Не започнахме мача така агресивно както на нас ни се искаше. Стояхме доста далеч в линиите на отбора и точно там, в първите 25 минути, загубихме мача.“ – обобщи мача Хубчев.

„Иво Иванов е доста важен човек. Той обаче няма право да реагира – каквато и да е истуацията, каквито и да са отсъжданията. Това е друга тема. Но той няма право така да реагира. Няма право така глупаво и елементарно да си изкара втори жълт картон. Ситуацията няма какво да я коментираме.“ – сподели той.

„Не бих казал, че е имало повече страхопочитание към „Левски“. Сигурно така е изглеждало, но не бих казал страх в никакъв случай. Не можахме да се ориентираме в първите минути. След това към края на мача дори с 10 човека мисля, че направихме всичко възможно.“ – допълни треньорът.

„Много неща мога да кажа за съдийството, но не пред вас обаче. И аз не знам къде вече да го кажа.“ – каза още Хубчев.

„Толкова можем явно. Не всяка седмица явно може да се покаже такава игра каквато срещу „Лудогорец“. Ако имах обяснение на какво се дължи щяхме да реагираме по друг начин и нямаше да играем така.“ – допълни той.

„Иса показа старание, при положение, че той само няколко тренировки има с нас.“ – завърши Хубчев.