Апкарян: „Бяхме по-добри във всеки показател“

След победата с 2:0 над „Локомотив“ (Пловдив) пред медиите застана помощник треньорът на „Берое“ Левон Апкарян. Вижте какво сподели той.

 

„Ще бъда съвсем кратък. Ако изключим първите десетина минути в мача смея да твърдя, че днес бяхме по-добрия отбор. Контролирахме нещата, създадохме много положения и мисля, че заслужено победихме отбора на „Локомотив“ (Пловдив).“ – обобщи мача Апкарян.

„Това е футболът. Имали сме мачове, в които сме били с 10, например със „Славия“. Няма нужда да се връщаме на тези неща. Важното е че победихме днес отбор, който е много стойностен, който дойде тук да играе футбол, не се затвори. Правя им комплимент, с много качествени футболисти търсят футбола, но ние бяхме по-добри във всеки един показател днес.“ – допълни помощник треньорът.

„Паузите са нормални неща, които съпътстват футбола. Всичко се планира ден за ден. Това са треньорски неща, които ги правим. Засега не мога да отговоря на въпрос за програмата.“ – каза още той.

„Хубаво е че вече от здравословна гледна точка Венцислав Василев е наред. Вече трябва да навакса пропуснатото докато беше контузен.“ – завърши Апкарян.