Делев: „Заслужено победихме“

Спас Делев отбеляза първия гол при победата над „Локомотив“ (Пловдив) с 2:0 и бе определен за играч на мача от зрителите на телевизията излъчила двубоя. След срещата той говори специално за клубната телевизия beroe.tv. Вижте какво каза той.

 

– Спасе, добър мач за „Берое“. Какъв бе психологическия момент да спечелите днес двубоя на фона на двете поредни загуби в предишните мачове от шампионата?
– Да, мисля, че показахме добра игра. Заслужено победихме. Трябваше ни тази победа, защото след тези две загуби имаше малко напрежение в нас. Надяваме се, че сега след паузата ще тренираме и в бъдеще ще се представяме все по-добре и ще побеждаваме.

– Според теб в коя фаза на играта успяхте да надиграете отбора на „Локомотив“? Владеехте топката в по-голямата част от двубоя и организирахте повече голови положения?
– Мисля, че днес ни се получи почти всичко – бяхме по-концентирани и заслужено победихме.

– След две седмици гостувате на „Пирин“ в Благоевград. Колко труден мач ви очаква предвид факта, че гостувате на новака в първенството?
– Знаете, че срещу нас всеки играе на максимума от възможностите. Надяваме се да се подготвим добре, да отидем и да вземем трите точки.