Липенски: „Резултатът не е важен“

След победата със 7:1 на „Берое“ над „Локомотив“ (Горна Оряховица) в контролна среща пред камерата на клубната телевизия beroe.tv застана кондиционният треньор на тима Пламен Липенски. Вижте какво сподели той.

 

– Г-н Липенски, доволни ли сте в треньорския щаб от тази контролна среща – разгромна победа над „Локомотив“ (Горна Оряховица)?
– За нас няма значение резултата. Това, което искахме да видим е какво се е получило през тази работна седмица. Видяхме го и сме удовлетворени от работата. Резултатът не беше важен в тази среща.

– Доволен ли сте вие лично от физическото състояние на играчите?
– Да, аз лично съм много доволен. Теренът беше еднакъв за двата отбора, не толкова тежък. Теренът беше за тези условия превъзходен. Топката даже беше по-бърза. С оглед на дъждовното време се получи добър мач.

– Дадохте шанс на доста млади футболисти за изява. Доволен ли сте от тяхното старание и това, което показаха в срещата?
– Да, именно. Една от целите на тази среща бе да вземат участие футболисти с по-малко минути в официалните двубои. Това беше една от основните идеи в този мач.

– Като че ли играха с настроение всички на терена. Доволен ли сте от себераздаването?
– Споделям това мнение напълно. Това е и най-радостния факт, който оценихме преди малко докато имахме една минута да си говорим със старши треньора. С настроение беше всичко и от там идва всичко. Всички сме доволни.

– Ще успее ли Атанас Зехиров да се възстанови и бъде готов за мача с „Пирин“ в Благоевград?
– Точно върху това работим в момента. Имам известни съмнения за „Пирин“, но се надявам в следващата среща след това да можем да разчитаме на него.

Използвани са въпроси и на gong.bg.