Хубчев: „Получиха ни се нещата“

Старши треньорът на „Берое“ Петър Хубчев говори пред медиите след победата с 3:0 на „Берое“ над „Черно море“ във Варна. Вижте мнението му.

 

„Изиграхме един силен мач за нашия отбор. Тактически стояхме добре и използвахме шансовете и имахме късмета да отбележим три пъти. Мисля, че поне както видях аз мача напълно заслужено. Получиха ни се нещата и това, което искахме в дефанзивен план. За мен победата е заслужена.“ – обобщи мача Хубчев.

„Ще ме извините, но не искам да изпадам в подробности. На пръв поглед наистина имаше много футболисти, които участваха в атаките, но това се дължи на голямото движение, което искаме от тези футболисти – както в защита, така и напред. Днес се получи доста добре и затова сме създали такова впечатление, че имаме доста офанзивни футболисти, но те вършеха доста работа и в дефанзивен план. А те го могат това. Те просто трябва да повярват, че без това не може.“ – допълни той.

„В никакъв случай не съм по-спокоен за Купата. Аз ще използвам думите на Кольо Спасов – за нас късмета в жребия свърши. Знаем и ни е пределно ясно какво значи мача за Купата. Сигурно няма да ми повярвате след днешния мач и 3:0, но аз знам и ще се опитам да го предам и на отбора. Настроенията са други, един мач, съвсем различно. Най-малкото, което може да ме заблуди днес за противника е днешния резултат. Съвсем различно е, но има и време.“ – завърши Хубчев.