Иванов: „Победихме заслужено с много труд“

Капитанът на „Берое“ Иво Иванов говори специално за beroe.tv след победата във Варна с 3:0 над „Черно море“. Вижте какво е неговото мнение за мача, очакванията за сблъсъка за Купата и следващите двубои.

 

– Иво, честито, много добър двубой. Твоето мнение?
– Заслужено победихме според мен. Много труд, много тежък терен. Важното е че победихме.

– Къде според теб спечелихме – с повече желание или в определена зона на терена?
– Мисля, че влязохме доста сериозно в мача. Започнахме с това, че печелихме единоборствата още в началото. Взехме всяка първа и втора топка и имахме доста положения и напълно заслужено победихме.

– „Черно море“ ще е съперник на „Берое“ и в четвъртфиналите за Купата. Как виждаш този двубой? „Берое“ има предимство на домакинството, но като че ли тези мачове са по-различни…
– Тежък отбор. Силен отбор според мен. Не случайно миналата година спечелиха Купата. Ще е труден мач, но първо гледаме мачовете за първенството. Като дойде време за Купата ще мислим. Надявам се с повече желание да ги отстраним.

– Цената на тази победа днес според теб с оглед на ситуацията в момента в класирането?
– Много е рано още. Всеки кръг излизаме да побеждаваме и да трупаме точки. Предния кръг за съжаление не успяхме да победим. Днес излязохме с голямо желание и победихме. Дано да задържим тази игра и да побеждаваме в следващите мачове. Имаме доста трудна програма в тях, но се надявам да побеждаваме.