Том: „Всички си подадохме ръка“

Мнението си след двубоя с „Левски“ и бразилския полузащитник Евертон Джилио – Том.

 

– Как видя двубоя, отново се върнахте към победния път?
– Това искахме, да се върнем към победите след мача с „Лудогорец“, който беше много лош за нас. Имаше малко повече напрежение преди този мач, защото „Левски“ е лидер в класиране и е много трудно да се вдигнеш след резултата в Разград. Днес нашият отбор показа, че в труден момент всички си подадохме ръка и много бързо излязохме от такива трудни моменти. За нас беше по-добре, че това стана срещу отбор като „Левски“. Мисля, че с повече желание и самочувствие днес спечелихме трите точки.

– Според теб каква е психологическата роля на тази победа днес след загубата от „Лудогорец“?
– Точно това ви казах, че след тежката загуба в Разград имаше малко повече напрежение в отбора, защото ние искаме да се борим за нещо и не може така да завършваме с „Лудогорец“, но има и такива мачове. Най-важното е, че днес показахме това, което демонстрирахме през сезона.

– В последните три кръга играхте срещу отборите сочени за фаворити за титлата. Сега сте само на четири точки от първото място, може ли „Берое“ да изненада останали в края на сезона?
– Има много мачове. Ако продължаваме така да сме на малка разлика мисля, че „Берое“ ще е един от претендентите за титлата.

– Предстои двубой с „Монтана“ за първенството, а няколко дни по-късно играете с „Черно море“ за купата. Каква трябва да е настройката за тези двубои?
– Трябва да излезем за успех. Още утре започваме да мислим за „Монтана“, като ни предстои отново труден мач. Още по-важно е да бием в този мач, а след това ще мислим за мача с „Черно море“ за купата.

Използвани са въпроси и на други медии.