Иванов: „Поздравявам всички, заслужена победа“

Капитанът Иво Иванов, който реализира една от дузпите за успеха над „Черно море“ също сподели мнението си пред камерата на beroe.tv.

 

– Иво, 120 минути драма, дузпи. Какво направи тази победа толкова специална?
– Много важен мач за нас. За целият отбор, ръководството и треньорите беше важно да вземем тази победа и да продължим за купата. Искам да поздравя всички футболисти. Според мен напълно заслужена победа, играхме по-добре, търсихме гола, не успяхме. Имахме доза късмет при дузпите, но важното е че продължихме.

– Ти също бе един от „виновниците“ за този успех на „Берое“. Какво ви помогна в този решаващ момент да не се прегънете, може би, че бяхте пред агитката на „Берое“?
– Да, разбира се, че и това го има. Искам за благодаря на хората, които в това студено време дойдоха на стадиона ни подкрепиха и вярват в нас. Сигурен съм, че ще продължим доста напред и ще вземем купата за да ги зарадваме и тях.

– Това бе последното ви домакинство за календарната 2015 година. Каква бе годината за „Берое“, освен второто място какво друго остава за историята?
– Добра година за нашият отбор. Можеше и по-добре ако бяхме взели някой мачове, но не успяхме след наши грешки, но това е нормално във футбола – едни мачове губиш, в други побеждаваш. Най-важното е, че сме здрави, няма сериозни контузии и се надявам 2016 година да е още по-успешна от тази, и да постигнем нашите цели.

– Преди да запразните предстои двубой с „Локомотив“ в Пловдив. Твоите очаквания за последната среща за годината?
– За нас е много важно утре да се възстановим добре след този тежък мач от 120 минути, събраха се доста мачове. Ще излезем на 100% готови за да вземе този мач, който е много важен за нас, може би и по-важен от днешния. Отиваме да победим, а какво ще стане само Господ знае.