Миланов: „Късметът ни обърна гръб“

Илия Миланов направи своя дебют с фланелката на „Берое“ в мача срещу „Ботев“. След двубоя той говори пред камерата на beroe.tv. Вижте какво сподели бранителя за мача и трансфера му в „Берое“.

 

– Как видя мача. Късметът или гредите ви лишиха от победата?
– Като цяло стана добър мач, на доста високо ниво. Имахме своите шансове, но за жалост късметът ни обърна гръб и загубихме две точки.

– Това бе твоя дебют с екипа на „Берое“. Успя ли вече да се адаптираш към обстановката и изискванията на треньора и съблекалнята като цяло?
– Като цяло – да. Доста добре ме прие отбора. Разговарях с треньора, обясни ми тактическите указания. Гледам да се адаптирам по-добре и да започна да играя по-често и да дам всичко за отбора.

– Като съдийство как ти се видя мача? Имаше доста спорни положения през първото полувреме. Ти бе на пейката тогава, но повлия ли съдията на резултата?
– Като дерби мачът беше нервен особено в самото начало. Не мога да коментирам съдията – така е видял, така е свирил.

– Доста се говори за твоя трансфер. Лесно ли се съгласи да преминеш в „Берое“? Имаше ли други оферти от български отбори или такива в чужбина?
– Да, имаше други оферти. Тази на „Берое“ беше най-изгодна за мен и се радвам, че дойдох в този отбор.

– Предстои ви почивка в шампионата. Как ще я оползотворите, за да може да излезете рестартирани срещу „Лудогорец“?
– Надявам се през паузата да се подготвим добре за „Лудогорец“, които според мен са най-добрия отбор в класирането в последните години. Надяваме се да имаме късмет и да победим.

Използвани са въпроси и на други медии.