Иванов: „Не успяхме да вкараме, можеше да обърнем мача“

Капитанът на „Берое“ Иво Иванов говори пред beroe.tv след края на двубоя между „Берое“ и „Лудогорец“, загубен от старозагорци с 0:2. Вижте какво е неговото мнение за мача.

 

– Иво, виждаме, че накуцваш. Да нямаш някакъв проблем след мача?
– Лек проблем отзад в бедрото. Да се надяваме, че утре всичко ще е наред. Дано е само спазъм, а не разтежение.

– Загуба за вас. Как видя ти двубоя?
– Според мен нашия отбор игра добре. Доста нелеп гол получихме от статично положение, който може би ни пречупи. Второто полувреме се опитахме да се върнем в мача. Имахме положения. Играхме срещу може би най-силния отбор в България. За жалост загубихме.

– Допуснахте попадение в края на първото полувреме. До каква степен то се отрази в нагласата за втората част, като че ли въпреки това заиграхте на по-високи обороти?
– Отрази се. Казахме си на почивката, че трябва да излезем и да обърнем мача. Имахме своите положения, две-три. Не успяхме да вкараме. Ако бяхме вкарали можеше да обърнем и мача, но все пак играем срещу много добри футболисти и беше много трудно на терена.

– До колко разликата в класите даде отражение на представянето ви?
– Не видях много голяма разлика в класите. Мачът беше 50 на 50. Който вкара първи гол, той щеше да победи. За жалост ние не си вкарахме положенията, а те вкараха техните.

– Заради контузията на Атанас Зехиров, Ивайло Петев повика теб в националния отбор. Почувства ли се обиден от това, че не беше първи негов избор.
– Не. В националния отбор има добри футболисти и който и да бъде повикан ще се справи добре. Глупост е да говорим за обиди. Треньорът решава кой да извика.

Използвани са въпроси и на други медии.