Липенски: „Пропуснахме 3-4 голови положения“

Кондиционният треньор на „Берое“ Пламен Липенски се яви на пресконференцията след загубата от „Лудогорец“ с 0:2. Вижте какво сподели той.

 

„2:0 е много тежък резултат в полза на противника с оглед на това, което видяхме днес и което момчетата направиха. Не можем да ги виним. Знаехме срещу кого играем и как трябва да играем, но пак пропуснахме 3-4 голови положения и ако бяхме вкарали поне 1/3 от тези положения, които имахме в последните три мача, сега трябваше да сме стъпили твърдо на втората позиция.“ – каза Липенски.

Помолен да сподели дали има претенции към съдийството той каза: „Не е моя работа. Има кой да оценя съдиите. Който разбира от съдийство и футбол ще разбере за какво става въпрос. Имаше кисел ден днес.“

„Събираме се отново във вторник следобяд. Имаме 2-3 футболисти с леки контузии и целта ни е да ги възстановим за мача с „Левски“. Засега нямаме противник за контрола. Трудно е да се намери послендите дни. Ако намерим в последния момент може да направим контрола.“ – завърши кондиционният треньор на „Берое“.