Преди ЦСКА – „Берое“

Утре, 20-и април, в 20 часа „Берое“ излиза срещу ЦСКА в София на стадион „Българска армия“ за полуфиналната среща реванш, която противопоставя двата отбора в спора за място на финала за Купата на България. Главен арбитър на мача е Ивайло Стоянов от Петрич.

Организирано е безплатно пътуване за всички желаещи от Стара Загора, а повече информация относно организацията за достъп на двубоя можете да намерите тук.

Георги Андонов се възстановява от травма и ще пропусне със сигурност утрешния двубой, а Венцислав Василев получи своя пети жълт картон в срещата срещу „Локомотив“ (Пловдив) отпреди дни и също няма да бъде на разположение на наставника Пламен Липенски.

Първият двубой, игран в Стара Загора преди две седмици, завърши с победа за „армейците“, като точни бяха Самир Аясс и Борис Галчев съответно в 5-ата и 53-ата минута.

Двубоят бе поверен на Ивайло Стоянов от Петрич, който ще разчита на помощниците си Иво Колев от София и Георги Дойнов от Велико Търново. Четвърти съдия е Георги Кабаков от Пловдив, Румен Михайлов от София е делегат на БФС, а съдийството ще наблюдава и оценява Мартин Богдев от Бургас.

„БЕРОЕ“ ИМА НУЖДА ОТ ТЕБ! НЕКА ПОМОГНЕМ ЗА КЛАСИРАНЕТО НА ФИНАЛ!

ЕЛА И ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ ОТБОР!

НЯМА МОЕ, НЯМА ТВОЕ, СТО ГОДИНИ СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!