Иванов: „Горди и радостни сме“

Капитанът на „Берое“ Иво Иванов говори пред beroe.tv след края на мача с „Лудогорец“ и осигуряването на бронзовите медали за тима. Вижте какво сподели той.

 

– Иво, честит медал. Първите ти думи?
– Много тежък мач. Влязохме трудно в него. Тази жега направи нещата трудни и за двата отбора. Вкарахме две положения, после задържахме. Най-важното е че взехме трите точки с оглед на развоя на другите мачове. Много сме горди и радостни от този успех за нас.

– Кога беше най-трудно и кой беше най-хубавия момент от целия сезон?
– За мен всеки мач за „Берое“ е хубав. Може би най-хубавия момент е мача с „Партизан“ и 100-годишнината. Както аз, така и всички момчета в отбора сме горди, че защитаваме цветовете на „Берое“ в точно тази година. Трудни моменти има всеки един отбор в един сезон. Това е нормално. Ние сме мъжки момчета и трябва главите ни да са горе.

– Заслужено ли бе това класиране според теб?
– Мисля, че едно място нагоре можехме да сме, но и това е успех според мен. Да сме живи и здрави, да се подготвим лятото и догодина да се представим още по-добре.

– Би ли посветил този успех на някой?
– На цяла Стара Загора, но и на Петър Хубчев и неговия екип, които доста години работеха успешно с нас. Пожелавам им да са здрави.