Йорданов: „Направихме много добър мач“

Ивайло Йорданов говори пред медиите след края на мача с ХИК, завършил при равенство 1:1. Вижте какво сподели той за мача и шансовете за реванша.

 
„Направихме един много добър мач. Всички футболисти се раздадоха, за което им благодарим от треньорския щаб. Надявам се и зрителите да са останали доволни. Резултатът не е приятен, защото получихме гол на чужд терен, но това не значи, че няма да отидем във Финландия, за да търсим резултат, който да ни позволи да продължим по-напред.“ – обобщи мача Йорданов.

„Както винаги съм казвал не мога да отличавам един или друг играч. За мен е важно отборът да играе добре като цяло. Един или двама играчи не решават даден мач. Достатъчно е отборът да се представи добре. Искаме да работим като едно цяло. Стремим се към това.“ – допълни той.

„В моята кариера и като футболист и като треньор не съм коментирал съдиите. Няма да го направя и сега. Има си делегат на УЕФА, който да прецени дали се е представил добре или не. Ние не трябва да очакваме помощ от съдиите. Ние трябва да играем нашата игра.“ – категоричен бе треньорът.

„Само Венцислав Василев има някаква лека травма. Изпитва болка и бе сменен. Докторът ще го прегледа утре, защото не може веднага след мача да прецени какво е състоянието на Венци.“ – завърши той.