Лехкосуо: „Доволни сме преди реванша“

Старши треньорът на ХИК Мика Лехкосуо говори пред медиите след равенството 1:1 в първия мач между „Берое“ и неговия тим. Вижте какво сподели той.

 

„Беше горещо, както говорихме. Целият съм изпотен. Резултатът 1:1 е доста добър за нас. Да вкараш гол на чужд терен е винаги добре и можем да сме доволни преди реванша. Винаги можеш да си малко разочарован когато си повел, а съперника ти е изравнил. „Берое“ е добър противник. Имаше шансове на контраатака и за двата отбора. Трябваше да пътуваме 3000 км. Сега „Берое“ трябва да пътува толкова и да играе на изкуствен терен. В добра позиция сме.“ – каза треньорът на гостите.

„Може би бяхме малко изненадани от това, че „Берое“ не пресираше дълбоко в първото полувреме и ни позволи да изграждаме атака. Това беше първия мач, първо полувреме, топло време, гостуване за нас. Така че бях изненадан, че нямаше преса. Имаше такава през второто полувреме. Мачът бе труден и за отбора на „Берое“, не само за нас. При 1:1 всичко може да стане. Един гол за нас или съперника на реванша може да промени нещо. И двата отбора имат шанс да се класират напред.“ – допълни той.